• Velkommen til Familie Klinikken

  • Velkommen til Familie Klinikken

  • Velkommen til Familie Klinikken

  • Velkommen til Familie Klinikken

Lær akupressur for bruk under fødsel

Nå kan du og din partner lære praktiske teknikker for smertedemping under fødsel.

Nafo Akupunktørene Lene Milling (også Jordmor) og Jorunn Krokeide har vært i Brighton og lært akupressurteknikker som skal virke positivt under en fødsel.

Akupressur vil si å bruke press på et akupunkturpunkt. Enkelte akupunkturpunkter har en gunstig innvirkning på smerter og progresjon under fødselen. Noen av disse vil vi i løpet av en 2 timers kveld lære din fødselspartner å bruke.

Bruken av akupunktur under fødsel har blitt et vanlig tilbud på Norske sykehus. Men ikke alle jordmødre eller alle sykehus har dette tilbudet. Akupressur kan være et fint supplement da partneren din kan begynne å bruke det allerede hjemme i det fødselen er i gang.

Du kan nå lære teknikkene hos oss. Pris for den gravide med følge kr 1000. Du kan delta fra du er i uke 35.

Det vil kun være en liten gruppe så dere vil få god hjelp og øvelse i å finne punktene. Vi vil også gjennomgå hvilke punkter dere kan bruke, når de kan brukes og vi vil øve på å finne de.

Intensjonen er at punktene skal gi smertedemping og være med på å gi en positiv fødselsopplevelse. Det er også en intensjon at partneren skal føle at han kan være til hjelp.

Akupressur kan kombineres med alle typer bedøvelser på norske sykehus eller brukes alene.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller om du er intressert i å melde deg deg på kurs.

Du er her: Home Gravid Gravid Lær akupressur for bruk under fødsel