• Velkommen til Familie Klinikken

  • Velkommen til Familie Klinikken

  • Velkommen til Familie Klinikken

  • Velkommen til Familie Klinikken

Hvordan gjør vi det?

Første behandling tar lengre tid en de påfølgende behandlingene. Her holder vi et intervju hvor det blant annet blir spurt om sykehistorie, helsetilstand, hvordan kroppen din fungerer nå, samt at det brukes diagnostiske verktøy som puls- og tungediagnose. Slik kan akupunktøren danne seg et bilde av ubalansene i din kropp, og vil behandle individuelt ut ifra dette. 

Du ligger på en benk under behandlingen. Vanligvis har du klærne på deg ,men du må ta av sokker og dra buksene opp til knærne. Om du kommer for ryggbehandling må du nok regne med å ta av deg på overkroppen. Vi bruker veldig tynne sterile engangsnåler. Jeg har flere kunder som er redd nåler, men en vanlig bemerkning er "var det ikke verre en det"? Du ligger og slapper av med nåler mellom 20- 45 minutter, alt etter hva du kommer for.

Etter behandlingen føler du deg ofte god og avslappet. Er du heldig kan du kjenne en bedring etter kun 1 behandling , men som oftest tar det 3-5 behandlinger før du merker de store forskjellene. Det er mest vanlig med behandling 1 gang i uken, men ved visse akutte tilfeller kan man behandle 2 til 3 ganger i uken.

Det er ikke alle med Klassisk Kinesisk Akupunktur som ønsker å ta ansvaret med behandling av gravide. Det er tryggest å gå til noen som har erfaring i faget og vet hva som er normalt og ikke normalt i et svangerskap. I dag har vi med Klassisk Kinesisk Akupunkturutdannelse ikke en beskyttet yrkestittel. Det innebærer at hvem som helst kan kalle seg akupunktør, selv om en bare har gått et weekend kurs, eller kun bruker øreakupunktur. Så vær nøye med hvem du går til og spør gjerne om utdannelse.

Da er det bare å gå i gang med og bestille din akupunkturtime!

Du er her: Home Gravid Akupunktur Hvordan gjør vi det?