• Velkommen til Familie Klinikken

  • Velkommen til Familie Klinikken

  • Velkommen til Familie Klinikken

  • Velkommen til Familie Klinikken

Hvem er vi

Lena "mille" Milling

 MG 5139-Edit-19Daglig leder på Familieklinikken. Klinikken åpnet i januar 2007. Jeg er svensk sykepleier og har svensk jordmor utdanning . Ferdig utdannet sykepleier i -83 og jordmor i -91.

Har jobbet for ICRC Internationale Røde Kors, utsendt av Norges Røde Kors til  Kabul Afganistan 1990 og til Goma i Kongo 1994. Kom til Oslo i -88. Jobbet først på gamle Rikshospitalet og senere på Ullevål Universitetssykehus, Kvinneklinikken.

Har siden -98 utført ultralyd undersøkelser på gravide på Ullevål universitetssykehus. Har videreutdanning for jordmødre i ultralyd fra NTNU i Trondheim.

Har 3 ½ års utdanning fra Akupunktur-høgskolen i Oslo, med studier fra Nanjing i Kina. Ferdig utdannet akupunktør i 2003. Medlem i Akupunkturforeningen. Har også videreutdanning i akupunktur for barn. Lærer Julian Scott, en anerkjent barne-akupunktør og forfatter.

Jeg er så heldig at vare jordmor og akupunktør. Verdens beste jobb.

Specialiserer meg på barnønske, gravide og plager etter graviditet. Barn er alltid morsomt at behandle , da de er veldig mottaglige for akupunktur.

Men du trenger ikke at vare i noen av de ovanstående kategoriene for at komme. Alle er velkommen.

 

Merete Lindén Dahle

Jeg har 5 årig utdanning i akupunktur fra Akupunkturhøgskolen (nå Høyskolen Kristiania) fra 2005 og offentlig godkjent medisin grunnfag og mellomfag i funksjonell anatomi og fysiologi (90 studiepoeng). I 2011 var jeg ferdig med min Bachelorgrad i akupunktur fra Høyskolen Kristiania. Utdanningen kvalifiserer til medlemskap i Akupunkturforeningen.

Jeg har jobbet i Akupunkturforeningen siden 2001 der koordinering av kurs- og etterutdanningskomiten er en av oppgavene. Jeg er veldig opptatt av fagutvikling og forskning både for egen del og på vegne av faget vårt. Det ledet meg til å starte på en Master of Science der jeg skal utføre en feasibility studie som ser på akupunktur og ereksjonssvikt.

Jeg har tatt en rekke kurs gjennom Akupunkturforeningen, deltar på Smertekonferansen i regi av Norsk Smerteforening og har siden jeg var ferdig utdannet i 2005 deltatt på den internasjonale TCM konferansen i Rothenburg jevnlig. I september 2016 ble jeg invitert til å holde foredrag på British Acupuncture Council (BAaC) årlige høstkonferanse. Temaet var The hunt for potency.

Jeg har en allmenn akupunkturpraksis, og tar i mot pasienter med mange ulike problemstillinger. Jeg har spesialisert meg på sykdommer hos mannen og har jobbet med dette i 12 år. Her kan du følge bloggen min: https://herreavdelingenaku.wordpress.com/

Du er her: Home Hvem er vi