BARN

Hos oss får du råd, veiledning og akupunkturbehandling spesielt tilpasset barn.

 Barn svarer oftest raskt på behandling, men bør som voksne ta en behandlingsbulk på 10 behandlinger, slik at forandringen som akupunkturen har skapt skal vedvare og for at plagerne ikke skal komme tilbake.

Ved akupunktur bruker vi små tynne babynåler. Babyer har nålene i seg bare noen sekunder. Det kan bli 4-8 stikk. Babyer merker sjeldent innstikket og behandlingen er raskt overstått.

Større barn ser på innstikket og dette pleier å gå veldig bra. Når barnet blir så stort at det kan ligge stille med noen nåler, kan behandlings tiden bli 5-15 min.

Det finns gamle kinesiske tekster som beskriver at det er lurt å behandle sitt barn om han/hun har en ubalanse i kroppen før 6-7 års alder og før 13-14 års alder. Ref.

På disse alderstrinnene går barna inn i sin neste modningsfase og er da ferdig med en "syklus". Akupunkturen hjelper barnet, så det ikke tar med seg sin ubalanse inn i neste fase. Han får hjelp med å vokse det av seg.

Ubalanser/symptomer kan være: dårlig appetitt, for mye gulping og oppkast, mavetarmsymptom som kolikk og forstoppelse, urolig søvn, svakt immunforsvaret som kan bidra til hyppige luftveisinfeksjoner og allergier/eksem.

Med akupunktur kan du behandle barnet ditt på en skånsom og naturlig måte! Ring oss for en prat. I visse tilfeller anbefaler vi å kontakte lege eller helsestasjon før behandlingen.

Sample title