Image caption

Osteopati: Et vidsynt behandlingsvalg med tradisjonelle medisinske rammer

Behandler: Muskel- skjelettplager 

Osteopaten tar seg tid til å sette seg inn i din helsesituasjon. Dean Martin fra Oslo Osteopati har bachelor og diplom fra Høyskolen i Kristiania. Dette sikrer deg en presis behandling. Osteopaten har et bredt spekter av behandlingsteknikker. Dette gir en skånsom behandling som ikke er mer belastende på kroppen enn nødvendig. Osteopaten underbygger sin behandling med fysiologiske prinsipper for tilheling, hvor enkelte intervensjoner er mundane og andre mer komplekse; målet er alltid det samme - god helse. 

Priser 2019 
kr. 700/ Førstegangskonsultasjon, 70 minutter
kr. 210/ Kort oppfølgende konsultasjon, 20 minutter 
kr. 450/ Lang oppfølgende konsultasjon, 40 minutter


.

.

Pustekontroll eller pranayama

Egner seg for; konsentrasjonsproblemer, depresjon*, og stress, angst**, nesesprayavhengighet og kronisk tett nese, søvnproblematikk, fødselsforberedende foreldre, enkelte lungetilstander, erstattning av røyking

Pranayama oversettes til pustekontroll fra det gamle språket sanskrit. Pranayama er praktiske verktøy fra yoga-systemet. Første del av øvelsene hjelper deg å roe ned i stressende situasjoner. Dette er mulig gjennom å frigjøre pusten i stress-situasjonen. 

Neste nivå er spesifikke pranayamaøvelser som du gjør i fred og ro utenfor stress-situasjoner. Du er avhengig av et fri pust, som du lærer i første del for å få en god effekt av hovedøvelsene. Pranayamateknikkene gir selvtillit, kontroll, nærhet til deg selv og andre gjennom å oppleve mer av deg selv i dyp ro, også videre. Enkelte mener at yogasystemet kun tilbyr disse frihetsskapende kvalitetene gjennom presis og teknisk gjennomføring av enkelte pustekontroll-øvelser. 

Priser 2019
kr 420/ Pustekontroll, 60 minutter
kr 420/ Yogameditasjon, 60 minutter
kr 1/ hver 5. konsultasjon, 60 minutter

*, ** Supplerende i samråd med din primære helsekontakt. 


Massasje

Egner seg for; drenere kroppsveske, avslappning

Aromamassasje: En avslappende fullkroppsmassasje med beroligende olje i kroppens egent tempo. Det kommer stressreduserende og avslappende hormoner underveis, på slutten av eller etter massasjen; oksytoksin og dopamin er to av dem. Kroppen slapper av, for en stress- og spenningreduksjon i muskler og nervesystem i hele kroppen. Gravidmassasje: En massasje med aroma-stil, tilpasset gravide. På gravide brukes ikke eteriske oljer. Behandlingen kan gjøres fra uke 14 i graviditeten. 

Priser 2019
kr. 1500/ Klassisk massasje 60 minutter 
kr. 600/ Aromamassasje 40 minutter 
kr. 1000/ Aromamassajse 50 minutter 
kr. 1400/ Aromamassajse 75 minutter 
kr. 1100/ Gravidmassasje 50 minutter 
kr. 1500/ Gravidmassasje 75 minutter