Sample title


Nyeste ultralyd apparat

Vi bruker et nytt moderne ultralyd apparat. All ultralyd utføres utenpå magen.Vi kan se den lille ved 7 uker.  Det utfører alltid en anatomisk undersøkelse og en måling som viser hvor stort barnet er og hvor mange det er.   NYHET du får bilder og film sendt til din mobil, på sms og mail. Du kan fortsatt ha med en minnepinne.

Your image

Når barnet ligger litt vanskelig til for å få tatt gode bilder prøver vi med litt saft eller annet søtt til mor. Det er lurt å ha spist før en kommer. Vi setter av god tid til undersøkelsen slik at alle betingelser er til stede for at få tatt gode bilder. Ved 3D/4D ultralyd setter vi alltid av 60 min til undersøkelsen. Ved de tidligere undersøkelsene går det noe raskere.
 

Bilde kvaliteten varierer utifra tykkelse på huden din.
Ved utviklingsavvik eller andre medisinske spørsmål henvises du til riktig instans.
Det er alltid en hyggelig begivenhet med tvillinger. Si fra om dette når du bestiller timen. For 3D/4D bilder er det best mellom 23-28 uker. 


Ultralyd for gravide

Bli kjent med barnet ditt

Mellom 11+0 uker og 13+6 utfører vi tidlig anatomisk undersøkelse med måling av nakke oppklaringen og ser etter nesebeinet. Fra 12+0 uker er en bra tid.
Vi utfører rutineultralyd undersøkelser med terminbestemmelse mellom 17-20 uker.
Du får med deg 2 bilder i papirformat, ta med deg en minne penn så får du film og still bilder overført. Eller du får med en CD-R med film og bilder eller om du har med deg en minnepenn. Så fører jeg over film og bilder på den. Vi gjør alltid en medisinsk 2D ultralyd undersøkelse.
For at få gode bilder i 3D/4D er det best å ta denne undersøkelsen mellom 25-30 uker. Det er mulig å prøve å ta disse bildene i andre uker også.
Om du vet at du har morkaken i fremre vegg, har du større sjanser at få bra bilder ved 25-26 uker.

 
                                                                        video