Sample title

Nyeste ultralydapparat. Bilder og film blir sendt til deg på mail eller sms.

Jeg bruker et nytt moderne ultralydmaskin, Voluson S 8. Her får du opplevelsen av gode 2D, 3D, 4D bilder og film. All ultralyd utføres utenpå magen. Vi kan se den lille ved 6-7 uker. Ved ultralyd fra 6 til 11 uker er det lurt at ha en litt full urinblære. Dette for at skape bedre bilder når din livmor ligger dypt inn mot ryggen.  Vi utfører alltid en anatomisk undersøkelse og en måling som viser hvor stort barnet er og hvor mange det er.   Du får bilder og film sendt som en link på sms og mail.

Sample media

Når barnet ligger litt vanskelig til for å få tatt gode bilder, prøver vi med litt saft og stillingsforandring hos mor. Det er lurt å ha spist før du kommer. Jeg setter av god tid til undersøkelsen slik at alle betingelser er til stede for at få tatt gode bilder. Ved 3D/4D ultralyd setter vi alltid av 60 min til undersøkelsen. Ved de tidligere undersøkelsene ( uke 06 til 10 ) går det noe raskere. Om barnet ligger vanskelig til for at ta bilder, setter vi opp en ny time uten ektra kostnad. Dette gjelder også om det viser seg at du er kommit mye kortere og vi ikke ser et foster ennå.

Bildekvaliteten varierer ut ifra tykkelse på huden din.
Ved utviklingsavvik eller andre medisinske spørsmål henvises du til riktig instans.
Det er alltid en hyggelig begivenhet med tvillinger. Si fra om dette når du bestiller timen. For 3D/4D bilder er det best mellom 23-26 uker.

Ultralyd for gravide

Bli kjent med barnet ditt

Du kan se et hjerte banke fra ca 6+0 uker. Fostret er da bare noen mm langt. Da kan man se hvor mange foster det er og hvor langt man har kommet i sin graviditet. De vokser fort.
Ved 9 uker ca er det en overgang da mange organ skal fungere. Da er det lurt å ta en ultralyd for å se at fosteret vokser og har det bra, og utelukke en missed abortion.
Mellom 11+0 uker og 13+6 utfører vi tidlig ultralyd med anatomisk undersøkelse, måling av nakkeoppklaringen og ser etter nesebeinet. Jeg ønsker at du er rundt 12+0 uker for denne undersøkelsen..
Jeg utfører rutineultralydundersøkelser med terminbestemmelse mellom 17-20 uker.
Du får med deg 2 bilder i papirformat, og jeg sender bilder og film på din mail på alle ultralyd. Jeg gjør alltid en medisinsk 2D ultralydundersøkelse.
For at få gode bilder i 3D/4D er det best å ta denne undersøkelsen mellom 25-30 uker. Det er mulig å prøve å ta disse bildene i andre uker også.
Om du vet at du har morkaken i fremre vegg, har du større sjanser at få bra bilder ved 25-26 uker.Du er hjertelig velkommen.